Foten – den bortglömda kroppsdelen

Sponsrat inlägg i samarbete med Mediconline

De tar dig fram i livet!

 

För er som läser min blogg regelbundet så vet ni att jag jobbar som hälsocoach. Jag brinner för att hjälpa människor till ett gladare och friskare liv bla genom att se över deras näringsintag och tipsa om bra och hälsosamma livsmedel, recept och veckomenyer. Men det är inte bara maten som spelar roll! Vi måste röra på oss också!

Rörelse är livet och livet är rörelse!

Hur ofta ger du dina fötter uppmärksamhet? Har du tänkt på hur viktigt det är att dina fötter mår bra? De är ju ändå dina viktigaste ”verktyg” för att ta dig fram i livet!

Känner du igen känslan av att inte orka gå längre eftersom ”fötterna säger ifrån”? Jag själv har i alla fall upplevt detta många gånger. Mina fotvalv fick helt enkelt inte det stöd och avlastning de behövde vid långa promenader.

Jag provade alla möjliga skor, vilket blev väldigt dyrt och det var dessutom svårt att hitta färger och modeller som jag gillade. När jag upptäckte Mediconline och testade deras sortiment av hålfotsinlägg insåg jag till min glädje att det fanns en enkel lösning!

Jag kunde börja använda mina vanliga skor igen!

Mediconline har nämligen hålfotsinlägg i olika material, färger och utformningar, för alla typer av skor, från sneakers till högklackat. Vill du gå barfota, ja då finns det t.o.m. ett hålfotsinlägg som man trär på foten. Så varma sommardagar när du varken vill ha skor eller strumpor kan du fortfarande få stöd för hålfoten! Du behöver inte tumma på rörelse eller motion längre, dessa inlägg ger stöd åt fötterna och avlastar trycket från din kroppsvikt, vilket gör det mjukt och bekvämt att gå och jogga. Så ta hand om dina fötter och gå ut och rör på dig!

Alla mina skor från skidpjäxor till festklackarna har numera sitt alldeles egna hålfotsinlägg :0)

Glada fötter ger glada kroppar mina vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *