STHLM BEAUTY WEEK

Den 17e maj ska jag göra något riktigt kul! Jag ska följa med min vän och kollega Karolina Wendelin (som skriver bloggen @finakarolina) på STHLM BEAUTY WEEK. Vi kommer att välkomna dig med en kopp magiskt kaffe från ”Wendelins Kaffe” i parken utanför Norra Latin. Så kom och drick det godaste kaffet du någonsin druckit innan du går in och förundras över alla fantastiska produkter som presenteras.

Som ni vet jobbar jag som kostrådgivare och koncentrerar mig mest på insidan av människokroppen, vad vi stoppar i oss och hur vi kan använda maten som ”medicin”. Men det är även viktigt att ta hand om sin utsida. På STHLM BEAUTY WEEK kommer över hundra företag att presentera sina produkter inom hudvård, hårvård, makeup och naglar. En mängd prisbelönta företag med innovativa produkter för ALLA från vuxna till barn kommer att vara där. Kolla in det enorma utbudet på STHLM BEAUTY WEEK hemsida.

Jag ser så fram emot att strosa runt på denna fantastiska mässa bland vackra människor och lyssna, klämma och känna på allt nytt inom skönhet. Många företag riktar numera in sig på högkvalitativa rena naturliga råvaror som dessutom är ekologiska, vilket jag tycker är spännande. Det kommer att finnas både svenska och utländska företag på plats med lösningar för att både upprätthålla din utsida och fixa alla typer av problem. Så kom till STHLM BEAUTY WEEK och drick en kopp Wendelins kaffe innan du går in och njuter av det enorma utbudet. Jag är säker på att både du och jag kommer att hitta en massa nya skönhetsfavoriter mina vänner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *