STHLM BEAUTY WEEK

Vilken härlig dag jag och Karolina (@finakarolina) hade i tisdags på STHLM BEAUTY WEEK.

Tack till alla er besökare och utställare som kom och provade Wendelins fantastiska kaffe!

Jag hoppas att du inte missade detta fantastiska tillfälle att upptäcka och prova hundratals produkter inom hälsa, hudvård, hårvård, makeup och naglar. Jag tycker det var extra roligt att se så många svenska entreprenörer med innovativa produkter. Allt från gentester som visar hur just du ska äta och träna till hud och hårvård baserade på naturliga ingredienser så som bivax och talg. Det var inte bara fokus på utsidan vilket jag som kostrådgivare blir lite extra glad för. Det fanns även alla typer av hälsodrinkar från kollagen till gurkmeja. Nyfiken som jag är provade jag näst intill varenda produkt och kom hem med väldigt mjuka händer och en mage fylld av goda nyttigheter ;o)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *