Därför är flytande E vitamin bra alternativ

Om man använder E vitamin kapslar måste man byta upp den för att använda den på huden eller i en smoothie.

Om du I stället köper en som är flytande kan du använda den till massor av olika områden. Du kan tex smörja in huden med den när du vill. Du kan också använda den i sallader då den är flytande. Då får salladen en godare smal samtidigt som det blir enklare att krydda sallade med italiensk salladskrydda. När salladen är torr faller kryddorna av lite lättare. Då måste man krydda mer och det går åt mer av alla örter man har hemma. Använder man olja och i detta fall E vitamin som är flytande så fastnar kryddor och salt bättre.

Visste du om att oljor är nyttigare

Detta pga av att när vi får in en olja i munnen som ek är inkapslad så tar vi upp det via slemhinnorna. Vi har nämligen slemhinnor i munnen  och allt vi tar upp via munnen tas upp 90 procent bättre än när vi sväljer den.

Detta fick jag lära mig på en hälsomässa jag närmade på en gång. Samt genom prins Daniel av Sverige fick jag även lära mig att man ska dricka mycket vatten också. Visste ni varför? Kroppen förstår inte att vatten är vatten utan börjar direkt jobba och bryta ned ditt fettlager.

Visste ni om att E-vitamin är bra för fertiliteten?

Den viktigaste vitaminet för att ens kunna bli gravid är E-vitamin då den bygger upp våra torra slemhinnor. Vi behöver en bra slemhinna för att embryot ska fastna i livmodern. Embryo är när det är befruktad av ett ägg och spermier. Har du inte tillräckligt med E-vitamin så får du för tunn slemhinna och då är det omöjligt för embryot att fastna. Du behöver även E-vitamin efter klimakteriet som kvinna för. att förebygga torra slemhinnor både i underlivet, ögonan och munnen så klart. Överallt där vi har slemhinnor så behöver vi E-vitamin.

Samt det funkar ju även för att smörja in huden med. Detta är verkligen en produkt med många egenskaper och det gillar vi verkligen.

Detta är mina tips och vill du har flera tips så har du tillskottsbibeln som har otroligt bra jämförelse av olika kosttillskott beroende på vilket du är mer nyfiken på.

Är du dessutom vegan eller bara lite känslig mot laktos så finns det även mycket matnyttig information om dessa saker också. Det finns olika flik med olika information som man kan behöva både för sin hälsa och för att man vill veta mer om kosttillskott. För ofta får man höra olika saker och vill ta reda på sanningen om alla kosttillskott. Det kan också variera bland människor vad man tål och vad man är mer känslig för. Tex vissa människor måste prova sig fram bland olika märken för att hitta ett märke som passar dem bäst. Alla är inte 100 % identiska även om verksamma ämnen i dem är detsamma. Det kan finnas bindningsmedel som kan skilja dem åt. Man vet ej förrän man själv har provad vitaminet för att se om just du tål de verksamma ämnena i den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *